Buket Altay, Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

05.08.2024 - Pazartesi 10:41

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan Buket Altay, Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını duyurdu. Altay, adaylık açıklamasında 24 yıllık AKP iktidarının gençliği bölme politikasına karşı çıkarak, gençleri birleştirip CHP’nin ilkelerine uygun bir şekilde örgütleyeceklerini ifade etti.

Altay, yönetim kadrosunda siyasal bilimler mezunu, kimya iktisadi bilimler mezunu ve kendi alanlarında kendilerini geliştirmiş gençleri bir araya getireceklerini belirtti. "Yıldırım’ın genelinde gençlik yapılanmamızı yayarak, 10 Ağustos itibariyle iktidar yürüyüşümüzü hızlandıracağız," diyen Altay, hiçbir genci ayırt etmeksizin CHP çatısı altında birlikte çalışacaklarının altını çizdi.

Gençlere iş imkanı yaratmak için de var gücüyle mücadele edeceklerini vurgulayan Altay, "Bir çift mavi gözün ışığında, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, gençleri ve CHP’yi layık olduğu iktidara ulaştıracağız," dedi.

Bu önemli süreçte, Altay'ın önderliğinde Yıldırım’da CHP Gençlik Kolları, daha güçlü ve etkin bir yapı oluşturma hedefiyle çalışmalarına hız verecek.

YORUM YAZ