Beşiktaş 2-1 Kayserispor maç sonucu

24.09.2023 - Pazar 19:17

Trendyol Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Beşiktaş, kendi sahasında Mondihome Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Bu heyecan dolu karşılaşma, Beşiktaş'ın sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldığı bir müsabaka olarak tarihe geçti.

İlk yarının tamamlanmasına rağmen gol sesi çıkmazken, ikinci yarıya Kayserispor'un 47. dakikada Carlos Mane'nin ağları sarsan golüyle başladı. Ancak Beşiktaş, 56. dakikada Vincent Aboubakar'ın kafayla attığı golle beraberliği yakaladı. Oyunun hakimi olan Beşiktaş, 62. dakikada Alex Oxlade-Chamberlain'in muhteşem vuruşuyla öne geçti ve bu üstünlüğünü koruyarak maçı kazandı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş, puanını 10'a çıkardı ve zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Kayserispor ise 9 puanda kalarak biraz geride kaldı. Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, 161 günlük bir aranın ardından ilk 11'de forma giydi ve performansıyla göz doldurdu. Ayrıca Eric Bailly, Süper Lig'deki ilk maçına çıkarken, Omar Colley de bir maç aradan sonra 11'de sahada yer aldı.

Beşiktaş'ın bir sonraki maçı, 3. hafta erteleme maçı olarak Yukatel Adana Demirspor deplasmanında olacak. Kayserispor ise ligdeki yolculuğuna, 7. haftada sahasında RAMS Başakşehir'i ağırlayarak devam edecek.

YORUM YAZ