Bursa Gül Organizasyon Soğanlı'da Hizmetinizde.

26.12.2023 - Salı 07:40

Bursa'nın önde gelen haber platformlarından Haberbursam.com'un sahibi Hakan Cansız, şehrin etkinlik ve organizasyon sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek adına Soğanlı mahallesi Atış Premium Sitesi'nde bulunan Bursa Gül Organizasyon Şirketi'ni ziyaret etti.

Gül Organizasyon Şirketi, şehirdeki çeşitli etkinlikler için profesyonel hizmetler sunuyor. Bu hizmetler arasında Nişan düğünleri, kına, açılışlar, parti ve balolar, romantik evlenme teklifleri gibi özel anlar ile kostüm kiralama gibi hizmetler öne çıkıyor. Firmanın sunduğu geniş yelpaze, Bursa'nın etkinlik sektöründe kendine sağlam bir yer edinmiş olmasına katkı sağlıyor.

Sohbet sırasında, Bursa Gül Organizasyon Şirketi'nin etkileyici organizasyonlarını ve etkinlik planlama hizmetlerini daha yakından inceleme fırsatı bulduğu belirtildi. Şirket yetkilileriyle sektördeki yenilikler, gelecek projeler ve organizasyonlardaki güncel eğilimler hakkında verimli bir sohbet gerçekleştirildi.

Bu ziyaret, Bursa'nın organizasyon sektöründeki gelişmeleri ve yenilikleri takip etmek isteyenler için önemli bir adım oldu. Hakan Cansız, Haberbursam.com'unun güçlü izleyici kitlesi ve etkili iletişim ağı ile birlikte Bursa'nın organizasyon sektöründeki dinamikleri ve yenilikçi girişimleri kamuoyuna duyurma konusunda aktif bir rol üstlenmeyi hedefliyor.

Gül Organizasyon Şirketi yetkilileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, organizasyon sektöründe kendilerine olan güvenlerini ve başarılarını sürdürebilmek için yeni iş birliklerine ve projelere açık olduklarını belirtti.

Adres: Soğanlı mahallesi Meltem Sokak. Atış Premium sitesinde

Gül Organizasyon

YORUM YAZ