Bursa'da Kadın Cinayeti sokak ortasında eşini bıçakladı

01.09.2023 - Cuma 15:48

"Bursa'da Kadın Cinayeti: Sokak Ortasında Dehşet Verici Olay

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, Leyla Kaya (45), eşi H.K. (55) ile aralarında yaşanan bir tartışma sonrasında yaşanan dehşet verici olayda hayatını kaybetti. Otomobil içinde başlayan tartışma, Leyla Kaya'nın araçtan inip kaçma çabasıyla sokak ortasında bir cinayete dönüştü. Bu trajik olayın detayları, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. H.K. ile Leyla Kaya arasındaki tartışmanın otomobilde başladığı ve çabucak şiddetlenerek tırmandığı belirtiliyor. Leyla Kaya, eşi H.K.'nin bir anlık yavaşlamasını fırsat bilerek araçtan inip kaçmaya çalıştı. Ancak H.K., peşinden koşarak cebinden çıkardığı bıçakla Leyla Kaya'ya saldırdı.

Olayı gören çevredekiler, H.K.'yi etkisiz hale getirerek polise teslim etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Leyla Kaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi. H.K. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Leyla Kaya'nın, otomobilden inip kaçma anları, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor."

Etiketler
YORUM YAZ