Bursaspor, Kırklarelispor'a 3-0 Yenildi

12.11.2023 - Pazar 22:17

Bursaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Kırklareli deplasmanında Tuna Tarım Kırklarelispor'a 3-0 mağlup olarak ağır bir darbe aldı. Geçtiğimiz hafta Kırşehir FSK'ya mağlup olan yeşil-beyazlılar, Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadelede rakibine 55. dakikada Fehmi Güneş ve 82. dakikada Faruk'un penaltıdan attığı gollerle 3-0 yenildi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 13. hafta mücadelesinde Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, Bursaspor, rakibi karşısında varlık gösteremedi. Karşılaşmanın hakemi Doğukan Yıldırım'ın yönettiği maçta Bursaspor, savunmada yaşadığı açıklar ve etkisiz ataklarla Kırklarelispor karşısında zorlandı.

İlk yarıda sınırlı sayıdaki kontratak girişimleri dışında etkili olamayan Bursaspor, savunmada açıklar verdi. Kırklarelispor ise duran topları etkili bir şekilde kullanarak Bursaspor kalesine tehlikeler yarattı. Kaleci Canberk'in başarılı kurtarışları ve defans oyuncusu Yiğit Fidan'ın çizgiden çıkardığı top gibi faktörlerle Bursaspor, ilk yarıyı gole izin vermeden tamamladı.

Ancak ikinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutamayan Bursaspor, 55. dakikada Fehmi Güneş'in, 82. dakikada Faruk'un penaltıdan ve 90. dakikada Faruk'un attığı gollerle sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Bursaspor, ligde üst üste ikinci yenilgisini aldı ve 12 puanda kalarak 14. sıraya geriledi.

Bursaspor, 18 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'te Zonguldak Kömürspor'u evinde ağırlayacak. Mağlubiyet sonrasında Başkan Recep Günay'ın cezalı olması nedeniyle protokol tribününde 2. Başkan Metin Genç'in yer aldığı görülürken, Teknik Sorumlu Murat Sözkesen'in de mağlubiyet sonrasında büyük bir üzüntü yaşadığı belirtildi.

YORUM YAZ