Bursaspor yeni sezon öncesi oynadığı 4’üncü hazırlık maçında deplasmanda Kütahyaspor'a yenildi

16.08.2023 - Çarşamba 20:08

Bursaspor, yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği 4. hazırlık maçında deplasmanda Kütahyaspor ile karşılaştı ve maçı 4-3 yenilgi ile tamamladı. Haber, 16 Ağustos 2023 tarihinde giriş yapılmış ve aynı tarihte güncelldi.

Yeşil Beyazlılar, teknik direktör Yalçın Gündüz yönetiminde maça başladı ancak maçın başında rakip takımın attığı gollerle 2-0 geriye düştü. Bursaspor, Emre Tepegöz'ün 38. dakikada attığı golle farkı bire indirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda ise Bursaspor, Berat Altındiş'in 51. dakikada kaydettiği golle skora denge getirdi.

Ancak Kütahyaspor, ardı ardına 2 gol daha buldu ve skoru 4-2'ye taşıdı. Bursaspor'un Berat Altındiş, mücadelenin 75. dakikasında ikinci golünü atarak takımının 3. golünü kaydetti. Maçın sonucunda başka gol olmayınca Bursaspor, Kütahyaspor'a 4-3 mağlup oldu.

Bursaspor daha önce oynadığı hazırlık maçlarında ise Gaziantep FK ile 0-0 berabere kalmış, Yıldırımspor ile 2-2 berabere kalmış ve İnegöl Kafkasspor'u 1-0 yenmişti. Bu maçlar, yeni sezon öncesi takımın performansını değerlendirmek adına yapılan hazırlık maçlarıydı.

YORUM YAZ