Çirişhane Spor Kulübü Lokali’nin temeli atıldı

22.05.2024 - Çarşamba 21:05

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Seçim Vaadini Gerçekleştiriyor: İlk Yatırımın Temelini Attı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, mazbatasını aldıktan 48 gün sonra ilk yatırımını gerçekleştirdi. 31 Mart yerel seçimleri öncesi Osmangazi ilçesini karış karış gezerek sorunları tespit eden Başkan Aydın, Çirişhane Mahallesi sakinlerinin talebi doğrultusunda gençleri spora kazandırmak amacıyla inşa edilecek spor kulübü lokalinin temelini törenle attı.

 

Temel atma törenine CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Çirişhane Spor Lokali’nin temel atma töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

136 Mahallemizdeki İhtiyaçları Tespit Ettik

Seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getirmeye başladıklarını belirten Başkan Aydın, "DAĞDER Başkanlığı ve milletvekilliği dönemimde bu mahalleye defalarca geldik. O dönemde tespit ettiğimiz sorunları çözmek için çalışmalara başladık. Osmangazi’nin 136 mahallesinde nerede ne eksik ve ihtiyaç var, hepsini tespit ettik. Vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarına göre hizmetlerimizi sürdüreceğiz," dedi.

 

Mazbatayı Aldığımızın 48'inci Günü İlk Temelimizi Attık"

 

Mazbatasını almasının üzerinden sadece 48 gün geçtiğini vurgulayan Başkan Aydın, “Henüz görevimizdeki iki ayı bile doldurmadan temel atma töreni gerçekleştiriyoruz. Bu spor kulübü binamızı çok kısa sürede bitirip hizmete açacağız. Seçimden önce amatör sporlara ve spor kulüplerine destek olacağımızı belirtmiştik. Madde bağımlılığının arttığı bu dönemde, spor alanları ve kulüp binaları çok önemli. Hiç vakit kaybetmeden temelleri atıyoruz. Bir hafta sonra Hamitler Mahallesi’nde ilk kreşimizin temelini atacağız, ardından halk lokantası ve Genç Kafe’nin açılışını yapacağız. Kadınlara özel jimnastik merkezinin açılışını da yakında gerçekleştireceğiz," diyerek sıradaki yatırımları müjdeledi.

 

İnsan Odaklı Hizmetler Üretiyoruz"

 

Belediye olarak insan odaklı hizmetlere önem verdiklerini ifade eden Başkan Aydın, “Vatandaşlarımızdan toplanan vergilerin yine vatandaşlarımıza hizmet olarak dönmesi için tüm ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz. Temelini attığımız Çirişhane Spor Lokalinin hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.

CHP'den Tam Destek

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, “Erkan Aydın Başkanımız, CHP’li sosyal belediyecilik anlayışının örneğini burada göstererek halka hizmet etme noktasında önemli bir adım attı. Bundan sonra Osmangazi’de her zamankinden çok farklı bir hizmet anlayışı göreceksiniz,” dedi.

 Mahalle Halkı Mutlu

Çirişhane Mahalle Muhtarı Nedim Çapa, Başkan Aydın’a teşekkür ederek, “Seçim sonrası çok kısa sürede ilk hizmeti mahallemizin alması büyük bir mutluluk. Böyle bir hizmeti mahallemize kazandırdığı için başkanımıza teşekkür ediyorum,” dedi.

 

Konuşmaların ardından Çirişhane Spor Lokali inşaatının temeline ilk beton döküldü.

YORUM YAZ