DEVA Partisi Bursa'da Yasin Gök istifa etti

24.07.2023 - Pazartesi 22:28

DEVA Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Yasin Gök'ün istifasına dair basın açıklaması yer almaktadır. İstifa açıklamasının ana noktaları şunlardır:

  1. Yasin Gök, DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı olarak siyasi hayatına başlamış ve daha sonra "ihtiyaç var" denilerek Osmangazi İlçe Başkanı olarak görev yapmıştır.
  2. Gök, siyasetteki temel amacının ülkenin çeşitli sorunlarına çözüm bulmak ve siyasetin zihniyetini değiştirmek olduğunu ifade etmiştir.
  3. Siyasetin ekip işi olduğunu belirten Gök, yerelde yapılan çalışmaların önemine vurgu yapmış, ancak genel merkez politikalarının parti içi anketlerdeki oyunu belirlediğini ve yerelde parti içi çekişmelerin olduğunu dile getirmiştir.
  4. Yasin Gök, siyasi serüveninde beraber çalıştığı tüm arkadaşlarına teşekkür etmiş ve onların katkısının önemini vurgulamıştır.
  5. Kendi ekibiyle çalışma şansı vermek amacıyla, yeni atanan İl Başkanına yer açmak için DEVA Partisi Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığından istifa ettiğini belirtmiştir.
  6. Gök, partisini ve genel başkan Ali Babacan'ı sevdiğini ifade etmiş ve partiye gönül vermiş bir üye olarak başka şekillerde partiye katkıda bulunmaya devam edeceğini ifade etmiştir.

Bu açıklama, DEVA Partisi'ndeki iç siyasi dinamikler ve parti yönetimine ilişkin bir gelişmeyi yansıtmaktadır

 

YORUM YAZ