İhsaniye'de korkunç cinayet

31.08.2023 - Perşembe 06:21

Bursa'da Korkunç Olay Sokak Ortasında Meydana Geldi

Bursa'da meydana gelen üzücü bir olayda, 4 ay önce cinayet suçundan mahkûm olan ve denetimli serbestlikle cezaevinden tahliye edilen 41 yaşındaki emlakçı, sokak ortasında gerçekleşen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Nilüfer İlçesi İhsaniye Mahallesi'nde öğle saatlerinde gerçekleşti. Engin Altan adlı kişi, 4 ay önce 50 bin lira borcu yüzünden tartıştığı Uğur Ermiş'i bıçakla öldürmüş ve cezaevine girmişti. Ancak yargılamanın ardından denetimli serbestlikle tahliye edilmişti.

Bugün ise Engin Altan, İhsaniye Mahallesi Turan Sokak'ta bulunurken, kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına maruz kaldı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırgan, olay sonrasında kayıplara karıştı. Polis, olay yerinde 33 adet boş kovan buldu ve olayla ilgili soruşturma başlattı.

Cinayet Masası dedektifleri, bu son olayın, 4 ay önceki Uğur Ermiş cinayetinin devamı olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Nisan ayındaki cinayet, 50 bin liralık alacak verecek meselesi yüzünden meydana gelmişti

YORUM YAZ