Mustafa Bozbey ve Erkan Aydın Kent Meydanı'nda Coşkulu Kalabalıkla Buluştu

01.04.2024 - Pazartesi 10:48

Mustafa Bozbey ve Erkan Aydın, Kent Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek Nokta miting düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi adayı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazandı. Zafer konuşmasında halka teşekkür eden Bozbey, kenti birlikte yöneteceklerini vurguladı.
Bozbey, sandığa giden herkesi tebrik ederek, “Özellikle bizim kazanmamız için ve bir değişim için, Bursa’da çocukların da gülümsemesini isteyen herkese teşekkür ederim.

Sizlere, sandık, kat sorumlularımıza, bina sorumlularımıza, avukatlarımıza, ilçe ve il başkalarımıza özellikle teşekkür ederim” dedi.

Bozbey ayrıca Bursaspor’a da değinerek, kulübün şehrin marka değeri olduğunu belirtti ve "Bursaspor Bursa’nın marka değeridir. Bu yolculukta çok güzel insanlar tanıdık. Bu insanlar bizim bu mücadelemizde kazanmamız için her şeyi yaptılar” dedi.

Bozbey, Kent Meydanı'nda yapılan zafer konuşmasında, "Bu kenti hep birlikte yöneteceğiz. Değişim mücadelemizde yanımızda olan halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bu değişimin kahramanı sizsiniz" ifadelerini kullandı.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı zaferi, Cumhuriyet Halk Partisi adayı Mustafa Bozbey'in oldu. Bozbey, resmi olmayan sonuçlara göre Bursa'yı yüzde 47.72 oy oranıyla kazandı. Erkan Aydın ise Osmangazi'de %56.3 oy alarak Dündar'a 8 puan fark attı. Sonuçları seçim koordinasyon merkezinden takip edildi.

Bursalıların coşkulu karşılamasıyla alanda büyük bir izdiham oluştu. Bozbey, seçim otobüsünden halka seslenerek zafer konuşması yaptı.

Bozbey, kimseyi ayrıştırmadan herkesin başkanı olduğunu vurgulayarak kendisine oy veren vatandaşlara teşekkür etti. "Bu değişimin kahramanı sizlersiniz" diyen Bozbey, göreve başladıktan sonra öncelikle çocukları gülümseteceklerini, ardından kenti hep birlikte yöneteceklerini belirtti.

Açıklamaların ardından Bozbey, halkla birlikte uzun süre çalan müzik eşliğinde çifte telli oynadı.

YORUM YAZ