Sakarya'da zincirleme kaza oldu: 10 ölü, 57 yaralı

28.12.2023 - Perşembe 15:48

Sakarya'da korkunç bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul istikametinde Dağdibi mevkisinde sabah saatlerinde meydana gelen bu feci olayda, henüz belirlenemeyen bir nedenle 3 otobüs ve 1 tır dahil olmak üzere toplamda 7 araç birbirine girdi.

 

Kazanın hemen ardından, jandarma, sağlık ekipleri, itfaiye, AFAD ve Karayolları birimleri hızla olay yerine sevk edildi. Kazanın etkisiyle otoyolun İstanbul istikametindeki trafiğin durduğu bildirildi. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, şu an için 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 57 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Yaralılar derhal hastanelere sevk edilirken, kaza bölgesindeki çalışmalar devam ediyor.

Bölge yoğun sisin etkisi altında olduğu için ekipler araçları yoldan kaldırma çalışmalarını sürdürüyor. Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse'nin de inceleme için bölgeye geldiği ve olayla ilgili 4 cumhuriyet savcısının görevlendirildiği belirtildi. Olayın detayları henüz netleşmemekle birlikte, soruşturmanın titizlikle sürdüğü ifade ediliyor.

 

YORUM YAZ