Sırrını Biliyorum Filminin Galası Bursa'da Yapıldı

25.03.2024 - Pazartesi 13:06

Bursa Down Town Sinema Kino sahnesinde gerçekleşen gala gecesiyle "Sırrını Biliyorum" filmi seyircilerle buluştu. Gala gecesinde oyuncularla birlikte filmi izleme fırsatı bulduğumuz salonda, duygusal anların yaşandık ve keyifli dakikalar geçirdik.

Film öncesi ve sonrasında oyuncular, izleyicilerin sorularını cevaplayarak film hakkında bilgi verdiler. Dramatik ve duygusal sahnelerin yanı sıra mizahi unsurları da içeren bir hikaye anlatan film, Bursa merkezi ile Mudanya, Tirilye ve Gölyazı gibi çeşitli yerlerde çekildi.

Ali Ertem'in yapımcılığını üstlendiği "Sırrını Biliyorum" sinema filminde Timur Acar, Didem Balçın, Reha Özcan, Serhat Özcan, Beren Gençalp, Eda Özerkan, Sedef Şahin, Zeynep Gülmez, Mihriban Er, Kahraman Sivri, Alihan Türkdemir, Ayçe Abana, Alper Atak, Soner Türker ve Deniz Gökçer gibi birçok ünlü ismin rol aldığı geniş bir oyuncu kadrosuna sahip.

Film, küçük bir kız çocuğunun annesinin ölümle burun buruna gelmesi üzerine alışılmadık bir çözüm bulma çabasını konu ediniyor. Beyninde tümör bulunan annesini bir vampirin ısırarak ölümsüz yapma planları yapan Nora, neyin içine girdiğinin farkında olmadan tehlikeli bir yola girer. Öte yandan, karanlık geçmişinden kaçmaya ve yeni bir hayat kurmaya çalışan Kenan'ın tek hayali, huzur evinde yatan annesini alarak uzaklara gitmektir. Ancak, kendisini bir vampir sanan küçük kızın hayalleriyle başa çıkmak zorunda kalan Kenan, geçmişiyle yüzleşerek bir karar vermek zorunda kalır.

YORUM YAZ