TFF Başkanı, Lig Maçlarının Süresiz Ertendiğini Duyurdu

11.12.2023 - Pazartesi 23:37

TFF Başkanı  Lig Maçları Süresiz Ertelemeye Tabi Tutuldu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın, Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırı sonrasında, tüm liglerdeki maçların süresiz olarak ertelendiğini açıkladı. Büyükekşi, "Bu saldırı sadece Halil Umut Meler'e değil, Türk futbolunun tüm paydaşlarına yapılmıştır. Hakemlere yönelik hedef gösteren herkes, bu aşağılık suça ortaktır." şeklinde konuştu.

 

Büyükekşi, Halil Umut Meler'in sağlık durumunu yakından takip ettiklerini ve acil şifalar dilediklerini belirtirken, sorumlu kulüp ve yöneticilerin ciddi bir şekilde cezalandırılacağını vurguladı.

 

"Liglerin süresiz olarak ertelendiğini duyuruyorum," diyen TFF Başkanı, "Futbol müsabakaları bir savaş değildir, burada ölüm yok. Her takım aynı anda şampiyon olamaz. Bu gerçeği anlamamız gerekiyor. Sorumluluk bilinciyle hareket etmeliyiz. Artık yeter! Hakemler de insan ve böyle saldırılar kabul edilemez. Türk futbolunu dünya arenasında rencide etmeyelim. Yeter, gerçekten yeter!" şeklinde konuştu.

 

 

YORUM YAZ