Bozbey, Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’

29.04.2024 - Pazartesi 08:13

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Bursa Gönüllüleri Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Kent gönüllülüğünün önemini vurgulayan Bozbey, katılımcılara teşekkür ederek, "Başarının mimarları sizlersiniz. Gösterdiğiniz destek ve organizasyonla, Bursa’nın her yaştan insanı gülümsemeye başladı" dedi.

Bursa Gönüllüleri Değerlendirme Toplantısı, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Koza Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Bozbey’in yanı sıra, CHP İl Yöneticileri, Bursa Gönüllüleri İl Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Can Arslan ve üyelerinin katıldığı toplantıda, gönüllülerin deneyimleri ve önerileri paylaşıldı.

Bozbey, kent gönüllülerinin önemine vurgu yaparak, "Dünyanın her yerinde kent gönüllülerinin özel bir görevi ve sorumluluğu var. Sizlerin desteğiyle, Bursa’nın gülümsemesine katkı sağladınız" dedi. Başkan Bozbey, gönüllülerin kentin geleceğine destek verdiğini belirterek, "Başarının mimarları sizlersiniz. Gösterdiğiniz destek ve organizasyonla, Bursa’nın her yaştan insanı gülümsemeye başladı" şeklinde konuştu.

Bursa Gönüllüleri İl Koordinatörü Burhan Can Arslan da toplantıda yaptığı konuşmada, gönüllülerin sahadaki çalışmaları sayesinde başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini ifade ederek, "Bursa’ya baharı getirdik. Bundan sonraki hedefimiz çoğalarak, yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam etmek" dedi.

Toplantı, Bursa Gönüllüleri üyelerinin yönetim kurulu ile birlikte soru-cevap bölümüyle sona erdi.

YORUM YAZ