Bursa İnegöl'de hırsızlar eve girip kapıyı içeriden kilitledi

15.11.2023 - Çarşamba 11:12

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan olay, ev sahibi Serpil S.'nin kapısını açmaya çalıştığında karşılaştığı şok edici bir hırsızlık vakasıyla sarsıldı. Burhaniye Mahallesi Hazine Sokak'ta bulunan bir apartmanın 1. katındaki dairede meydana gelen olayda, hırsızlar pencereden içeri girip evin giriş kapısını kilitledi. Ev sahibi Serpil S., kapıyı açmaya çalıştığında, içeriden kilitli olduğunu fark etti. Bu sırada hırsızlar, evde bulunan cep telefonunu alarak 1. kattaki dairenin penceresinden atlayarak kaçtı. Olayın şokunu yaşayan Serpil S., polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucunda cep telefonunun çalındığını tespit etti.

Olay, saat 23.00 sularında gerçekleşti ve apartman sakinlerini dehşete düşürdü. Pencereden giren hırsızlar, kapıyı içeriden kilitledikleri için ev sahibi kapıyı açmakta zorlandı. Polis, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, Serpil S. yaşadığı olayın etkisinden kurtulamadı. Evine gelen hırsızları fark edememenin verdiği endişe ve korkuyla Serpil S., yaşanan olayı şu şekilde anlattı:

“Saat 23.05’te ben arabamı park ettim. Ondan sonra içeriye geldim, kapıyı açmaya çalıştım, açamadım. Eğer bu cam açık olsaydı, ben bunu görüp paniklerdim zaten. Ama geldiğimde o camın açık olduğunu fark etmedim, açık da değildi zaten. Eminim buna. Kapıyı açmaya çalıştım, kilidi zorlamaya çalıştım, içeriden kilitliydi. Ve hiçbir şekilde açılmıyordu. Sonra ev sahibime gittim, durumu anlattım. Sonra çilingiri aradık. Bu arada kapıyı sürekli açmaya çalışıyoruz o sırada açamıyoruz. Onlar içerideydi, ben buna eminim. Biz burada uğraşırken, onlar camı açıp, burada da birisi vardı eminim buna. Bu masa oraya alınmış. Ben geldiğimde bir tuhaflık yoktu, bir tuhaflık olsaydı zaten bunu fark ederdim. Ve paniklerdim o sırada. Sadece cep telefonumu almış, ama ben içeride olsaydım bana da zarar verebilirdi, bıçaklayabilirdi, her şeyi yapabilirdi yani. Canıma mal olabilirdi.”

Polis, hırsızlık olayının ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için yoğun bir çalışma yürütüyor.

YORUM YAZ