Bursa'da Metro İstasyonunda Dehşet: Polis Linçten Kurtardı

29.05.2024 - Çarşamba 10:44

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Doğanbey Mahallesi'nde bulunan Şehreküstü metro istasyonunda, ücret ödemeden turnikelerden atlayarak geçmeye çalışan yabancı uyruklu gençler, kendilerini engellemek isteyen özel güvenlik görevlisine cam şişe ile saldırdı.

 

Olay, yabancı uyruklu gençlerin kart basmadan metro turnikelerinden geçmeye çalışmasıyla başladı. Güvenlik görevlileri, gençlere engel olunca tartışma çıktı ve gençler kaçmaya çalıştı. Kaçmaya çalışan gençler, çöp konteynerinden aldıkları cam şişeyi kırarak güvenlik görevlisinin üzerine koştu ve kafasına vurdular.

 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Cam şişe darbesiyle yaralanan güvenlik görevlisi, kanlar içinde yere yığılırken, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve kafasına dikiş atıldı.

 

Bu sırada, saldırgan gençler polis tarafından gözaltına alınmak istendi. Ancak olaya şahit olan vatandaşlar saldırganları linç etmeye çalıştı. Polis ekipleri, hızlı bir şekilde müdahale ederek hem saldırganları gözaltına aldı hem de linçten kurtardı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, saldırıya karışan yabancı uyruklu şahısların adli işlemlerinin ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.

YORUM YAZ