Fenerbahçe'li Emre Mor'u isteyenler sıraya girdi

26.08.2023 - Cumartesi 09:38

Bir dönem "dünya yıldızı olacak genç futbolcular" arasında gösterilen Emre Mor, kariyerindeki inişli çıkışlı dönemlerin ardından Fenerbahçe ile tekrar yükselişe geçiyor gibi görünüyor. Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe gibi büyük kulüplerin oyuncu alım-satım faaliyetleri, bu sezon oldukça konuşuldu. Avrupa'da da Beşiktaş'ın dahil olduğu bu iki kulüp, başarılı futbolcularına gelen tekliflerle adından söz ettirdi.

Emre Mor, Bourissa Dortmund'dan 9.7 milyon euro transfer ücretiyle ayrıldığı dönemde geleceğin "dünya yıldızları" arasında sayılıyordu. Ardından Celta Vigo'ya 13 milyon euro karşılığında transfer oldu, ancak beklentileri karşılayamadı. Türkiye'ye dönerek Galatasaray'a kiralık gitti. Ancak Galatasaray'da da beklenen performansı gösteremedi.

Son zamanlarda ise Emre Mor'un yıldızı tekrar parlıyor gibi görünüyor. Karagümrük'te Volkan Demirel'in de etkisiyle yükselişe geçen futbolcu, Fenerbahçe'ye transfer oldu. Özellikle Kadıköy'deki Rennes maçında attığı gol, taraftarların gözünde tekrar sevgilisi haline gelmesini sağladı.

Sezon başında Fenerbahçe'de tekrar forma şansı bulan Emre Mor, ancak sakatlıklarla boğuştu. Şu an sakat olan futbolcuyu transfer etmek isteyen kulüpler sıraya girdi. Ali Koç'un kapısını çalan kulüpler, son teklifin 7 milyon euro olduğunu belirtiyor. Bu teklif, Emre Mor'un piyasa değerinin (4.2 milyon euro civarında) oldukça üstünde bir rakamı ifade ediyor.

Emre Mor'un geleceği hala belirsiz. Bazı kulüplerin teklifleriyle ilgilenildiği belirtiliyor ancak görüşmeler devam ediyor. Fenerbahçe'nin kadrosunda Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci gibi oyuncuların da bulunması, Emre Mor'un takımdan ayrılmasını beklenen bir durum haline getiriyor. Bu transfer süreci, Türk futbolunu yakından ilgilendiren önemli bir gelişme olarak izlenmeye devam edecek.

YORUM YAZ