Yeni Hyundai Elantra tanıtıldı !

17.09.2023 - Pazar 18:41

Güncellenen tasarımıyla karşımıza çıkan yeni ELANTRA sportif hatları ve zarif çizgileriyle bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Gelişmiş güvenlik ve konfor özellikleri ile geleceğe meydan okuyor.

İşte Hyundai Elantra'nın bazı özellikleri ve bilgileri:

  1. Tasarım: Hyundai Elantra, son yıllarda tasarım anlamında büyük bir değişim yakaladı ve daha sportif ve modern bir görünüme kavuştu. Keskin hatlar, büyük bir ön ızgara ve göz alıcı farlar, yeni nesil Elantra'nın öne çıkan tasarımıdır
  2. Motor Seçenekleri: Elantra, genellikle benzinli ve hibrit motor seçenekleriyle sunulmaktadır. Motor seçenekleri ülke ve pazarlara göre değişebilir. Dört silindirli motorlar genellikle tercih edilir ve yakıt ekonomisine odaklıdır.
  3. Donanım Seviyeleri: Elantra, farklı donanım seviyeleri sunar ve bu seviyeler arasında özelliklerde farklılık gösterebilir. Daha yüksek donanım seviyeleri genellikle daha fazla lüks ve teknolojik özellikler sunar.
  4. İç Mekan: Elantra'nın iç dünyası, ferah ve kullanıcı dostu bir muhafazaya sahiptir. Otomobilin iç mekanında modern bir bilgi-eğlence sistemi ve güvenlik özellikleri mevcuttur.
  5. Güvenlik: Hyundai, Elantra'yı güvenlik özellikleriyle sunuyor. Bunlar arasında otomatik acil fren, şerit takibi, adaptif hız kontrolü gibi sürücü yardım sistemleri bulunabilir.
  6. Yakıt Ekonomisi: Elantra, çoğu versiyonunda iyi bir yakıt ekonomisi sunar, bu da tercihlere göre daha düşük yakıt maliyetleri sağlar.

Yenilenen Hyundai Elantra: Kalite, Konfor ve İleri Teknoloji

Makyajlı Hyundai Elantra, daha fazla yumuşak malzeme ve üstün kalite algısı ile tüketici beklentilerini karşılama konusunda bir adım daha öne çıkıyor. Spor bir tasarıma sahip direksiyon simidi ve dijital göstergeler, bu geliştirilmiş yapıyı destekleyerek sürüş deneyimini en üst düzeye çıkarıyor.

Otomobilin iç mekanında birbirine uyumlu şekilde bağlanmış geniş, 10.25 inçlik iki ekran bulunuyor. Bu ekranlar, Hyundai Elantra'nın konfor seviyesini daha da artırıyor.

Geniş İç Mekan ve Ailelere Uygun Bagaj Hacmi

Hyundai Elantra, C sedan segmentinde hem tasarımı hem de estetik iç mekanıyla fark yaratırken, aynı zamanda ailelerin geniş yükleme alanı ihtiyacını da rahatlıkla karşılıyor. 474 litrelik bagaj hacmi, günlük kullanım ve seyahatler için yeterli alan sunar. Ayrıca, arka sıradaki diz mesafesi önceki modele göre 58 milimetre daha fazla, toplamda 964 milimetrelik bir değer sunarak rahat bir yolculuk için geniş bir iç mekan sunar.

Yeni Elantra'nın uzunluğu ise makyajlı versiyonunda 60 milimetre artarak 4 bin 710 milimetreye ulaştı, böylece daha fazla iç mekan genişliği sağlandı.

Üstün Sürüş Deneyimi

Yeni makyajlı Elantra, 1.6 litrelik benzinli atmosferik motor seçeneği ile satışa sunuluyor. Bu motor, 123 beygir gücü ile güçlü bir performans sunarken, CVT şanzımanla mükemmel bir uyum sağlayarak yakıt ekonomisi ve optimum verimlilik sunar. Yeni ELANTRA  tek motor seçeneği ile karşımıza çıkıyor. 1.6 litrelik motor hacmine sahip 123 beygir ve 153 nw tork ile karşımıza çıkıyor.

Gelişmiş Teknolojik Donanım

Yeni Elantra'nın teknolojik donanımı, tasarımı kadar iddialıdır. LED MFR ön farlar, LED gündüz sürüş lambaları, 17 inç alüminyum alaşımlı jantlar ve akıllı hız limitleme asistanı gibi özellikler, sürücülere güvenli ve konforlu bir sürüş sunar. Android Auto ve Apple Car Play gibi bağlantı seçenekleri, sürüş deneyimini daha da zenginleştirir.

Elite donanım seviyesi, dur-kalk özellikli akıllı hız sabitleme sistemi, uzunlamasına yerleştirilen H formundaki LED arka lambalar, açılabilir tavan, elektronik park freni, kablosuz şarj sistemi, elektrokrom iç dikiz ayna, deri döşeme ve elektrikli ısıtmalı ön koltuklar gibi özellikleri standart olarak sunar.

Hyundai Elentra Fiyat

Türkiye pazarında 1.6 litrelik benzinli motor ve iki farklı donanım seviyesi ile satılan Hyundai Elantra'nın Prime donanım seviyesinin fiyatı 1 milyon 395 bin TL iken, en üst donanım seviyesi olan Elite modeli 1 milyon 580 bin TL'ye satışa sunuluyor. Ayrıca, Elantra'nın 9 farklı gövde rengi arasında yer alan 'Ekotronik Gri', 'Meta Mavi' ve 'Derin Kırmızı' gibi seçenekler de makyajlı modelde ilk kez sunuluyor. Hyundai Elantra, tasarımı, konforu ve teknolojik özellikleri ile otomobil tutkunlarını cezbetmeye hazır görünüyor.

Peki yeni ELANTRA'nın fiyat listesini nasıl buldunuz yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUM YAZ