Yeni Hyundai İ20 tanıtıldı !

17.09.2023 - Pazar 18:23

Hyundai yılın ikinci yarısında yeni modeline i20 modeli ile devam ediyor. İlk kez 2008 yılında karşımıza çıkan Hyundai İ20 günümüze kadar en gözde otomobillerden birisi oldu. Aynı zamanda da Türkiye'de üretilen Hyundai İ20 40'tan fazla ülkeye ihraç edilerek ülkemizde de önemli satışlar elde etti. Yenilenen Hyundai İ20 sportif tasarımıyla karşımıza çıkıyor ve güvenlik özellikleri ile aileler içinde son derece iyi bir alternatif haline geliyor.

Hyundai i20 2024

Modern ve Çekici Tasarım

Yeni Hyundai i20, modern ve çekici bir tasarıma sahip. Ön bölümde genişletilmiş ızgara ve ince LED farlar, araca dinamik bir görünüm kazandırıyor. Arka tarafta ise zarif stop lambaları ve sporif bir duruş dikkat çekiyor. Ayrıca, farklı renk seçenekleri ve jant tasarımları ile kişiselleştirme imkanı sunuyor. Hyundai'nin yeni modeli olan i20, dinamik tasarımı ve özellikle aerodinamik özellikleri ile dikkat çekiyor. Bu otomobil, sadece şık bir görünüme sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda üstün bir yol tutuşa da sahip. İ20'nin tasarımı, her açıdan estetik ve işlevselliği bir araya getiriyor.

Gelişmiş İç Mekan

Yeni i20'nin iç mekanı da modern tasarım anlayışını yansıtıyor. Kaliteli malzemeler ve ergonomik düzenlemeler, sürücü ve yolcu konforunu artırıyor. Geniş bir dokunmatik ekran, bilgi-eğlence sistemini kolayca kontrol etme olanağı sunarken, konforlu koltuklar uzun yolculuklarda bile rahatlık sağlıyor.

Bu kompakt B segmenti otomobil, dikkate değer bir iç hacme sahiptir. Arka koltuklar dik konumdayken dahi 352 litrelik bir bagaj hacmi sunarak günlük kullanım ihtiyaçlarını karşılar. Eğer arka koltukları yatırırsanız, bu hacim 1.165 litreye kadar çıkabilir, böylece daha büyük yükleri taşımak daha da kolaylaşır.

Yeni i20, sadece iç mekan genişliği ve kullanışlılıkla değil, aynı zamanda yakıt verimliliğiyle de öne çıkıyor. Bu, sürücülere hem günlük kullanımda hem de uzun yolculuklarda ekonomik bir sürüş deneyimi sunuyor.

Araçta sunulan renk seçenekleri de kişiselleştirme açısından geniş bir yelpaze sunuyor. Sekiz farklı gövde rengi ve isteğe bağlı siyah tavan seçeneği ile i20, farklı zevklere ve tarzlara hitap edebiliyor. Yeni renk seçenekleri olan Metalik Sarı, Gri ve Meta Mavi, aracın estetik çekiciliğini daha da artırıyor.

Ayrıca, iç mekanın bazı bölümlerinde kullanılan sarı renk detayları, sürücü ve yolculara enerji ve canlılık katıyor. Hyundai, i20 modelinde hem dış hem de iç tasarımıyla dikkat çekici ve yenilikçi bir seçenek sunuyor. Bu otomobil, şıklık, verimlilik ve kullanışlılık açısından dengeli bir kombinasyon sunarak otomobil tutkunlarını cezbetmeye hazır görünüyor.

Hyundai İ20 fiyat listesi

2023 model Hyundai İ20'nin fiyat listesi ise şöyle ;

Üç farklı şanzıman seçeneği ile karşımıza çıkan yeni i20 yine üç farklı motor seçeneği ile de karşımıza çıkıyor. Manuel, otomatik ve DCT olarak motor tipi ise 1.0 T100 1.4 MPI ve 1.2 MPI motor tipleriyle karşımıza çıkmakta. Jump, Style ve Elite paket donanımlarıyla karşımıza çıkan yeni İ20 bayilerde yeni müşterilerini bekliyor.860.000 Bin TL'lik fiyatıyla satışa sunulan İ20 ülke pazarına girişini gerçekleştirdi.

 

YORUM YAZ

2 YORUM
  • Reşat dedi ki:

    Otomobil hatları güzel görünüyor. Ama benim tercihim yinede Volkswagen Polo dan yana kullanırdım. Sınıfındaki diğer araçlara göre daha premium havası ve malzeme kalitesi var.