Zonguldak'taki vahşet, Anne ve anneanneyi 116 parçaya ayırdı!

14.08.2023 - Pazartesi 16:16

Zonguldak'ın sakin mahallelerinden birinde meydana gelen dehşet verici olay, insanların hayal bile edemeyeceği karanlık bir tabloya dönüştü. Rabia Çataklı (31), annesi Şeyda Çataklı (56) ve anneannesi Medine Küçükkaya'yı (77) öldürdü ve ardından bu vahşi cinayetin izlerini kan donduran bir şekilde silmeye kalkıştı.

Evde uykuda oldukları anlarda, kendi kanından ve ailesinin yaşam enerjisinden pay alacak şekilde bıçağı kullanarak annesi ve anneannesine saldırdı. Şeyda Çataklı ve Medine Küçükkaya'nın hayatlarını kaybetmesinin ardından Rabia Çataklı, bu korkunç cinayetin ardından onların cesetlerini parçalara ayırmaya başladı. Parçaladığı beden parçalarının bir kısmını evin camından dışarıya atarak, mahallede dehşet uyandıran bir manzara oluşturdu.

Bu kan donduran cinayetin hemen ardından, Rabia Çataklı'nın evden yükselen ezan okuma sesleri ve tekbir getirme ritüelleri duyan komşuları durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Rabia Çataklı'nın evinin kapısını kırarak içeri girdi ve dehşet verici manzarayla karşılaştı. Evin içerisinde çıplak bir şekilde elinde bıçakla bulunan Rabia Çataklı gözaltına alındı.

Cinayet sonrası yapılan otopside, Şeyda Çataklı'nın cesedinden 110 parça, Medine Küçükkaya'nın cesedinden ise 6 parça kesildiği belirlendi. Cesetlerin bütünlüğünün bu denli bozulmuş olması, cinayetin vahşiliğini bir kez daha ortaya koydu. Şok edici olayın ardından Rabia Çataklı ifadesinde, "Kendim ölecekmişim gibi hissettim. Mehdi olduğumu hissettim. Onların şeytan olduğu ve öldürmem gerektiği söylendi. Ben de öldürdüm. Annemi ve anneannemi çok severdim” şeklindeki açıklamasıyla daha da ürpertici bir boyut kazandı.

Tüm bu detaylar, olayın sadece bir insanın ruh haliyle değil, aynı zamanda insanlığın karanlık yönleriyle de derinlemesine bir ilişkisini gözler önüne seriyor.

YORUM YAZ